Compromís per Paiporta s’adhereix a les mobilitzacions del sector de l’ensenyament en contra de totes les mesures aprovades pel Consell en el decret del 5 de gener.

Les mesures aprovades suposen una nova agressió al personal de l’ensenyament i de tot el sector públic i als serveis que es presten. Una agressió a l’educació pública i de qualitat dels nostres fills i filles. És el major atac de la història; cap altra Comunitat ha realitzat una retallada d’aquest abast, per la qual cosa només ens queda contestar de forma contundent i conjunta a aquesta nova agressió.

El govern valencià ha dilapidat els recursos públics amb una política clientelar basada en els grans esdeveniments que no han generat riquesa ni ocupació, l’especulació urbanística, que ha suposat l’enriquiment d’unes poques persones a costa de la destrucció del territori, i la privatització dels serveis públics i de l’ensenyament públic amb el desviament de recursos a la privada que obté beneficis a costa de les arques públiques.

Des de Compromís fem una crida a tota la població de Paiporta per acudir a tots els actes convocats pels sindicats i la plataforma en defensa de l’ensenyament públic i especialment a la concentració i manifestació convocades per al dia 17 de febrer a Paiporta.

Divendres 17 de febrer, Paiporta, a les 17h concentració davant CIS i manifestació. Itinerari: Eixida del CEIP Rosa Serrano, c/ Torrent, c/ Jaume I, Pont vell, c/ Primer de maig, c/ Mestre Serrano, c/ Catarroja, Pont nou, c/ Benetússer, c/ Vicent Prats, fins a l’Ajuntament de Paiporta.