SOBRE LA NOTA DE PREMSA EMESA PER L’AJUNTAMENT DE PAIPORTA REFERENT A L’ACORD DE LA TAULA GENERAL DE NEGOCIACIÓ DEL DIA 30 DE NOVEMBRE DE 2011

Des de l’Ajuntament de Paiporta s’ha emés una nota de premsa que s’ha enviat als mitjans de comunicació en la que s’afirma que “tots els grups polítics i els sindicats acordaren ahir de forma unànime el pressupost destinat al personal de l’Ajuntament per a 2012.”

Sobre aquest punt, des de Compromís per Paiporta volem manifestar que:

PRIMER.- En la Taula General de Negociació de l’Ajuntament de Paiporta, per decret d’alcaldia, el nostre grup no té dret a vot. Per tant és impossible que Compromís votara a favor d’este o qualsevol altre acord.

SEGON.- El nostre grup va rebre la RPT minuts abans de començar la Taula de Negociació, per tant i tal i com vàrem manifestar en la Taula, no podíem en eixe moment fer una valoració de la nova RPT.

TERCER.- Que en eixe moment i a primera vista vàrem comprovar que en la nova RPT faltaven diferents llocs de treball, com són 1 Tècnic de l’àrea d’educació, 3 professors de l’EPA (2 tècnics mitjans i 1 superior) i 1 conserge. I així ho vàrem manifestar en la Taula.

En aquests moments continuem a l’espera de que ens confirmen si són errors tècnics o realment es van a prescindir d’aquests llocs de treball.

QUART.- També falten en la nova RPT els tres llocs de treball de les professores acomiadades de l’Escola d’Adults. Motiu pel qual el nostre grup mai votaria a favor (en cas de poder fer-lo) de la RPT.

CINQUÈ.- Que hem pogut comprovar també que falten altres llocs de treball en la RPT que s’aprovà en la TGN, (com administratius en el funcional 150 d’Urbanisme, o en el 930 d’administració financera, entre d’altres) per tant no podem mai acceptar una RPT plena d’errades tècniques o malintencionades.

Esperem una rectificació per part de l’equip de govern, primer solucionant les errades de la RPT si és que són errades, o bé rectificant i restablint els llocs de treball que falten.

També exigim que es rectifique la nota publicada en la web de l’Ajuntament i enviada als mitjans de comunicació, en la qual s’afirma que hem donat suport a la nova RPT.

Paiporta, 2 de desembre de 2011