• L’Ajuntament de Paiporta reduirà substancialment aquest curs el bo d’ajut per a llibres de text que des de fa anys s’entrega a les famílies del poble a començament de curs.
Compromís per Paiporta ha denunciat que l’Ajuntament de Paiporta té intenció de reduir l’ajuda que des de fa anys entrega a les famílies de xiquets d’educació infantil i educació secundària de la localitat per a llibres de text.
Fins ara, la partida pressupostària per ajudes de llibres era de 90.000€, però amb la modificació que proposa l’equip de govern, l’ajuda quedaria al voltant dels 15.000€.
En una situació econòmica com l’actual, Compromís per Paiporta considera imprescindible la continuïtat del bo escolar per tal de garantir l’accés de tots els xiquets i xiquetes de la localitat als llibres de text i per tant a una educació en igualtat d’oportunitats.
Segons el regidor de Compromís Pep Val Aquesta ajuda representa a més un fort impuls per al comerç local, ja que l’ajuda és vàlida únicament a les llibreries i papereries de Paiporta, que des de fa anys pateixen la competència de les grans superfícies“.
La retirada del bo escolar a bona part de la població escolar suposa un incompliment del programa electoral amb que el PP va accedir fa sols uns mesos a l’alcaldia de Paiporta, i que en el punt 77 es comprometia a mantindre l’ajuda per a llibres i material escolar, així com a la creació d’un banc de llibres, del que res no se’n sap. Pep Val afegeix que: És greu que el PP de Paiporta en el mateix any de les eleccions enganye els seus electors i faça tot el contrari del que es comprometia en el seu programa electoral”


Compromis per Paiporta, demana que l’Ajuntament de Paiporta treballe per aconseguir una educació pública de qualitat i la igualtat d’oportunitats per a tots els xiquets i xiquetes del poble i restablisca l’ajuda per a libres i material escolar.

Paiporta, 22 de juliol de 2011