Nota Premsa: ruines perilloses

La regidora de Paiporta, Isabel Martín, denuncia l’abandó del poble per part de l’equip de govern i reclama que Vil·la Amparo es rehabilite.

La regidora d’esquerres Isabel Martin, ha demanat a la regidora d’urbanisme de l’Ajuntament de Paiporta que es tanque adequadament la casa de Vil·la Amparo per tal d’impedir l’accés a l’interior de l’immoble i evitar alguna desgràcia, donat l’estat ruïnós del mateix.

Durant tot l’estiu les portes i la tanca que envolta l’edifici han estat obertes i diàriament ha estat entrant gent a l’immoble. Fa més de 10 dies que Martín va reclamar que la policia municipal es personara a Vil·la Amparo al haver vist gent dins de la casa, però a dia de hui les portes i la tanca continuen obertes.

L’edifici, que és propietat municipal, presenta un estat ruïnós, la cúpula està mig derruïda i l’interior està ple de fem i deixalles. Qualsevol desgràcia o incidència que ocorreguera dins seria responsabilitat de l’Ajuntament.

La regidora també ha reclamat que es rehabilite l’edifici per donar-li l’ús sociocultural que li pertoca. Martín ha recordat que l’Ajuntament va adquirir un compromís amb la coordinadora d’Ampes per convertir Vil·la Amparo en una Biblioteca. “En un poble com Paiporta es fa necessària una biblioteca en condicions, on els llibres no s’hagen de quedar en caixes per falta d’espai, on hi hagen sales d’estudi, sales multiusos per treballar en grup o amb equips multimèdia i a més a més, on funcione l’aire condicionat”, ha afegit Martín.

Per altra banda, Isabel Martín ha criticat també l’estat d’abandó que ha tingut el poble durant el mes d’agost. “Els jardins han estat més abandonats que de costum, de fet moltes plantes hauran de ser trasplantades després d’haver mort de set durant l’estiu per falta de reg. De la neteja de carrers només s’han preocupat els dies que hi havia processó”.

Arxivat en: Prensa

Comentaris

  1. ybris diu:

    Esperemos que no suceda una desgracia por culpa de tan patente descuido.No parece que sea demasiado difícil evitarlo.Besos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *